Christelijk vakantiepark Mölke, met vakantiekerk.

Het christelijk vakantiepark Mölke in Rijssen, Overijssel, heeft ook een camping. Of je nu een huisje, chalet, boomhut of kampeer arrangement bij Mölke boekt, de mogelijkheden zijn ruim en betaalbaar. Er worden van Pinksteren tot september kerkdiensten gehouden op dit christelijke vakantiepark in Overijssel. De zondagsrust wordt hier, net zoals op bungalowpark Hoge Hexel in Overijssel, gerespecteerd.

rcn christelijke vakantieparken banner

Veel faciliteiten op vakantiepark Mölke

Mölke is meer dan een luxe en christelijk vakantiepark. Op en rond het park vind je onder andere een overdekt zwembad met peuterbad, sauna, binnenspeeltuin, recreatie team, strandje, buiten speeltuin, bowlingbaan, sportveld, skelterverhuur, wasserette, streekwinkel, restaurant, viswater, kano- boot en sloepverhuur. Je kunt er ook een fluisterboot huren. En er is een schaatsvijver met natuurijs. Als het eens hard in Nederland vriest, ideaal om op het park te verblijven. Want schaatsen op natuurijs is ontzettend leuk. Het is gewoon één van die christelijke vakantieparken in Nederland waar je met je kinderen vakantie gevierd moet hebben.

Vakantiepark Molke binnenspeeltuin

Op vakantiepark Mölke vind je alles soorten vakantiehuisjes

Of je nu een kinderbungalow, groepsaccommodatie, wellness huisje of boomhut zoekt, op dit vakantiepark in Overijssel vind je naast “standaard vakantiehuisjes” ook bijzondere vakantieverblijven. De boomhut voor maximaal 5 personen is daar een goed voorbeeld van. Je kunt op dit vakantiepark met overdekt zwembad ook een mindervaliden vakantiehuis huren. Het 6 persoons vakantiehuis type Zuna heeft een aangepaste douch en douchezitje, een aangepast toilet, een slaapkamer met een verstelbaar hoog/laag bed en andere voorzieningen voor mindervaliden. Ook op de meeste RCN Vakantieparken in Nederland vind je accommodaties voor mindervaliden.

Vakantiepark Molke boomhut

Bungalow met hottub huren

Je kunt op dit luxe vakantiepark Overijssel een huisje of bungalow met hottub huren. Ook ideaal voor een wellness weekend in Nederland.


Vakantiehuisjes met hond

Dit is een christelijk vakantiepark waar in 18 huisjes, bungalows en lodges honden zijn toegestaan. Huisdieren zijn ook toegestaan in een aantal van de luxe safaritenten met privé sanitair. Voor een luxe kampeervakantie met de hond.

Groepsaccommodaties te huur

Voor grote families, verenigingen, kerken en vriendengroepen zijn er diverse accommodaties voor groepen te huur. Je kunt een groepsaccommodatie tot 14 personen verblijven of verschillende huisjes bij elkaar reserveren. Zo kan je met een grote groep tot 30 personen genieten van een christelijke vakantie Overijssel.

Vakantiepark Molke binnenzwembad

Last minute huisje huren

Indien beschikbaar, kan je bij dit unieke vakantiepark een last minute huisje huren. Dat is ook van toepassing in het kader van een last minute boeking bij den christelijke camping.


Activiteiten tijdens je vakantie in Twente

Vakantiepark Mölke ligt midden in de natuur en wel aan de rivier de Regge. Daarnaast is de Sallandse Heuvelrug niet ver weg en zijn steden zoals Enschede, Deventer en Zwolle goed aan te rijden. Ook Avonturenpark Hellendoorn ligt in de nabijheid van het park. Huur een fluisterboot of kano en ontdek de omgeving via het water. Of huur een fiets of E-Bike en verken de omgeving per fiets. In Twente voelt het echt als vakantie.

Vakantiepark Molke roeiboot

bungalowspecials christelijke vakantieparken banner