Christelijke busreizen senioren

De leukste busreizen voor alleenstaande senioren.

Christelijke busreizen met zondagsrust en reisbegeleiding. Bijzondere busreizen met een duur van bijvoorbeeld 5, 6, 7 of 8 dagen. Bus groepsreizen van Goed Idee Reizen, een onderdeel van TUI.

rcn christelijke vakantieparken banner

Groot aanbod christelijke busreizen voor 60 en 65 plussers.

Er worden heel wat busreizen voor alleenstaande senioren georganiseerd. Een gedeelte daarvan betreft christelijke busreizen. Bedoeld voor de oudere reiziger met een christelijke identiteit. Als 55, 60 of 65 plusser met een christelijke achtergrond doe je er goed aan om eens bij het senioren busreis programma van Goed Idee Reizen te kijken. Want daar kan je een christelijke bus groepsreis boeken. Je viert dan vakantie met gelijkgestemden want de deelnemers zijn veelal 60 plussers, alleenstaand en vinden zondagsrust, respect en een goede onderlinge sfeer belangrijk.


busreis door de natuur

Fijn om tijdens je christelijke vakantie niet alleen te zijn.

Deelnemer aan een christelijke groepsreis heeft zo zijn voordelen en samen met gelijkgestemde leeftijdsgenoten van een busreis met bezienswaardigheden genieten, is extra ontspannen. De kans is groot dat je tijdens zo een christelijk groepsreis nieuwe kennissen op doet. Want je bent in het gezelschap van leeftijdsgenoten die het ook fijn vinden om met een groep gelijkgestemden te reizen en leuke avonturen en uitstapjes te beleven. Met zondagsrust en eventueel een kerkbezoek en de nodige bezinning. Het is een vorm van een christelijke vakantie waarbij je alleen maar hoeft te genieten. Voor een activiteiten programma, overnachtingen en natje en droogje word grotendeels gezorgd.


Voor hoeveel dagen zo een christelijke bus groepsreis boeken?

De meeste alleenstaande senioren boeken zo een geheel verzorgde busreis voor 5 of 6 dagen. Het is echter ook mogelijk een 7 of 8 daagse busreis te boeken. Een langere duur van 2 of 3 dagen lijkt niet veel, het is wel een langere periode waarin je alles even los kunt laten en mooie steden kunt bezoeken of genieten van een Nationaal Park of natuurschoon.

nieuwe vrienden christelijke groepsreis

Wat zijn zoal de bestemmingen van christelijke busreizen?

Duitsland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk en Oostenrijk zijn gewilde bestemmingen maar een korte busreis maken door de Benelux is wellicht ook mogelijk. En natuurlijk kan je ook als alleenstaande genieten van een korte busreis Nederland eventueel in combinatie met een vaarvakantie of cruise. Eén ding is zeker, welke bestemming je ook kiest. Bij Goed Idee Reizen en andere christelijke reisorganisaties vind je de leukste en meest complete christelijke busreizen waarbij je deel uit maakt van een gelijkgestemde senioren groep.


bungalowspecials christelijke vakantieparken banner