Bungalowpark Hoge Hexel in Twente, christelijk vakantiepark

Bungalowpark Hoge Hexel is één van de bekendste christelijke vakantieparken van Overijssel en misschien wel van heel Nederland. Bungalowpark Hoge Hexel is een vakantiepark met zondagsrust waarbij de faciliteiten voor de gasten op zondag gesloten zijn. Het christelijk park ligt in Twente.

rcn christelijke vakantieparken banner

Waarom kiezen voor bungalowpark Hoge Hexel?

Kindvriendelijk. Indien je een vakantie in Overijssel wilt boeken en dan bij voorkeur op een christelijk vakantiepark, is Bungalowpark Hoge Hexel één van de meeste interessante opties. Niet alleen omdat je er een goedkoop of juist luxe vakantiehuis kunt huren maar vooral ook vanwege de rust, de zwemvijver, speeltuin en het animatieprogramma voor de kinderen. Bungalowpark Hoge Hexel, één van de leukste parken in Twente.

Wat zijn de faciliteiten op bungalowpark Hoge Hexel?

Dit, bungalowpark Hoge Hexel, is één van de weinige christelijke vakantieparken in Nederland met binnenzwembad en indoorspeeltuin. Maar het is ook een christelijk vakantiepark in Hoge Hexel met zwemvijver, fietsverhuur, horeca en recreatie programma. Kortom, het is één van de christelijke vakantieparken die zeker aan te raden is voor een vakantie in eigen land.

Bungalowpark Hoge Hexel

Welke accommodaties zijn er op dit christelijke vakantiepark te huur?

Je kunt op dit christelijke park in Twente een 4, 6 of 8 persoons vakantiehuis huren. Hierbij heb je de keuze uit een standaard uitgevoerd vakantiehuis, een luxe vakantieverblijf of een notariswoning. De meeste accommodaties op Hoge Hexel zijn vrijstaand en sfeervol. Er zijn echter ook mogelijkheden voor grotere groepen.

Bungalow huren 4 personen op bungalowpark Hoge Hexel.

Op bungalowpark Hoge Hexel zijn diverse types 4 persoons bungalows te huur. Die kan je natuurlijk ook met 2 of 3 personen reserveren. Kijk eens naar deze bungalow 4 personen. Staat bekend als bungalow Hoge Hexel De Houtduif.

Bungalowpark Hoge Hexel binnenspeeltuin

Bungalowpark Hoge Hexel 8 personen

Wie met 5, 6, 7 of 8 personen een luxe vakantieverblijf op bungalowpark Hoge Hexel wilt boeken, reserveert deze luxe vakantiebungalow 8 personen. Ideaal voor een vakantie met een groot gezin op een christelijk bungalowpar.

Bungalowpark Hoge Hexel 14 personen

Je kunt bij bungalowpark Hoge Hexel een 14 persoons vakantiehuis huren. Ideaal als met vrienden of familie een weekendje Overijssel wilt doen. Zie deze 14 persoons bungalow op bungalowpark Hoge Hexel. De bungalow staat bekend onder de naam “De Korhoen”.

Bungalowpark Hoge Hexel het Korhoen - Nederland - Overijssel - 14 personen img

Familieweekend tot 20 personen vieren

Bungalowpark Hoge Hexel 20 personen. Indien je bij bungalowpark Hoge Hexel wilt overnachten, kan dat voor groepen tot wel 20 personen. Je kunt er dus een familieweekend Overijssel met een grote groep vieren.

Grote vakantiehuizen op Bungalowpark Hoge Hexel

Op zoek naar grote vakantiehuizen Overijssel? Indien je met een groep, groot gezin of 2 of 3 families een groot vakantiehuis wilt huren maar wel op een vakantiepark met zondagsrust, heb je bij dit christelijke bungalowpark in Overijssel diverse mogelijkheden. Je kunt er zels een 20 persoons vakantiehuis reserveren met thuis bioscoop. Er zijn 2 luxe vakantiehuizen voor groepen tot 14 personen te huur en een 12 persoons vakantiehuis, ook met eigen bioscoop. Als groep kan je vanzelfsprekend ook gebruik maken van de faciliteiten van dit unieke christelijke vakantiepark in Overijssel.

Bungalowpark Hoge Hexel strandje

Op zoek naar een christelijk vakantiehuis met privé sauna?

Ben je op zoek naar christelijke vakantieparken in Nederland maar dan wel parken die huisjes, bungalows en villa’s met privé sauna verhuren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om een luxe vakantiehuis met sauna op Familiehuis Nunspeet aan het Veluwemeer te huren. Ook voor een vakantie aan het water. Ook diverse RCN christelijke vakantieparken hebben een aanbod wellness huisjes, bungalows en groepsaccommodaties.

Huisdiervriendelijke huisjes en landhuizen

Indien je een christelijk vakantiepark zoekt waar huisdieren zijn toegestaan, zijn de genoemde RCN Parken een prima mogelijkheid. Bij de RCN parken zijn honden op alle parken ( beperkt ) toegestaan. Bij bungalowpark Hoge Hexel is het ook mogelijk een huisje met hond te boeken. Zo is bijvoorbeeld de 6 persoons vakantiewoning huisdiervriendelijk. Daarentegen zijn er op dit vakantiepark met zwembad in Overijssel ook huisjes die nadrukkelijk huisdiervrij en rookvrij zijn. Zo is het 6 persoons vakantiehuis Kwikstaart rook- en huisdiervrij. En dat is goed nieuw voor mensen met bijvoorbeeld astma.

Bungalowpark Hoge Hexel binnenzwembad

Last minute huisje, notariswoning of groepsaccommodatie op dit vakantiepark boeken

Vakantiepark Hoge Hexel is een christelijk vakantiepark waar je regelmatig last minute aanbiedingen kunt vinden. Dat betekent in de praktijk dat je kort voor vertrek nog een huisje, groepsaccommodatie of notariswoning op dit unieke vakantiepark kunt boeken. En dat hier meestal een last minute korting aan verbonden is. Dat maakt dit vakantiepark Twente met zwembad, binnenspeeltuin en fietsverhuur ook aantrekkelijk om een weekendje weg te boeken. Houd er, nogmaals rekening mee, dat de zondagsrust op dit park belangrijk is en de faciliteiten zoals zwembad, indoor speeltuin en zwemvijver dan gesloten zijn.

Ook ideaal voor een eenoudervakantie. Veel speelmogelijkheden voor kinderen.

bungalowspecials christelijke vakantieparken banner