Christelijk vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Familiehuis Nunspeet, mooiste christelijke vakantiepark op de Veluwe. Wie een luxe vakantiehuis aan het water op een christelijk vakantiepark op de Veluwe zoekt, komt uit op het christelijke vakantiepark Familiehuis Nunspeet.
Ook aantrekkelijk in het kader van een weekendje weg Veluwe.

familiehuis nunspeet banner

In tegenstelling tot de meeste andere christelijke vakantieparken in Nederland is dit park met zondagsrust aan het Veluwemeer, luxe en ook geschikt voor een christelijke vakantie met een grote groep. Je kunt bij christelijk vakantiepark Familiehuis Nunspeet namelijk een luxe groepsaccommodatie voor 20 personen huren.

Welke accommodaties zijn er bij Familiehuis Nunspeet te huur?

Bij het christelijk vakantiepark zijn er diverse typen huisjes aan het water en watervilla’s te huur. Deze zijn geschikt voor groepen van 4 tot 20 personen. Of je nu op dit park in Nunspeet een strandhuisje wilt huren of luxe watervilla met privé sauna. Bijna alles is mogelijk. En veel van de luxe vakantieverblijven bij Familiehuis Nunspeet hebben een eigen parkeerplaats. Ook is het mogelijk een wellness villa bij Familiehuis Nunspeet te huren met privé sauna en jacuzzi. Dat maakt zo een luxe villa ook geschikt voor een wellness weekendje weg aan de Veluwe. En bijna alle luxe vakantiehuizen en wellness villa’s liggen bij Familiehuis Nunspeet aan het water.

familiehuis Nunspeet welkom

Mindervaliden vakantiehuis huren op vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Een mindervaliden vakantie vieren op een christelijk vakantiepark in Nederland? Ook dat is mogelijk bij Familiehuis Nunspeet. Er is op dit luxe vakantiepark aan het Veluwemeer een 4 tot 6 persoons aangepast vakantiehuis te huur. In deze aangepaste vakantiewoning is een Hulphond toegestaan. Dit mindervaliden vakantiehuis op de Veluwe heeft een slaapkamer met tillift en een hoog / laag bed. De badkamer en toilet zijn aangepast voor mindervaliden terwijl er in dit gehandicapten vakantiehuis extra brede deuren zijn. En ideaal mindervaliden vakantiehuis op een luxe en christelijk vakantiepark in Nunspeet.

familiehuis Nunspeet huisjes aan het water

Familiehuis Nunspeet, een christelijk vakantiepark met vele faciliteiten.

De meeste christelijke vakantieparken in Nederland onderscheiden zich niet in het kader van luxe faciliteiten voor de gasten. Dat is bij dit familie vakantiepark op de Veluwe echter wel het geval. Zo vond je op dit luxe vakantiepark in Nunspeet een eigen privé strand, een wasserette, WIFI, oplaadpaal elektrische auto’s en fietsverhuur. Daarnaast is er een snackbar en broodjesservice. Ook kan je een motorboot, sloep of kano huren op dit vakantiepark Veluwe met christelijke identiteit.


Kinderspeelplaats

Dit unieke vakantiepark is een perfecte plek voor een christelijke vakantie met kinderen. Er is een animatieteam, een kinderspeelplek met tafeltennistafel, trampoline, jeu de Boulesbaan en beachvolleybalveld. Er worden fietspuzzeltochten georganiseerd en spelavonden.

familiehuis nunspeet banner

Waaruit blijkt dat Familiehuis Nunspeet een christelijk park is?

Dit luxe vakantiepark in Nunspeet staat pal voor de zondagsrust. Deze zondagsrust staat ook omschreven in het regelement van het park. En er zijn vakantiehuizen te huur zonder tv. Daarnaast kan je in de maanden april tot en met oktober het Reformatorisch Dagblad bij de receptie van dit park kopen. In de nabije omgeving vind je diverse kerken.

gezin met baby op vakantie

Christelijk vakantiepark met hond

Een vakantie met de hond in Nunspeet boeken? Dat kan ook bij dit christelijk park op de Veluwe. Bij Familiehuis Nunspeet zijn in diverse huisjes en villa’s huisdieren toegestaan. Deze dient u wel op te geven bij het boeken van uw christelijke vakantie.


Kerken in Nunspeet

In Nunspeet en op de de hele Veluwe vind je vele kerken. In Nunspeet vind je de Hervormde Kerk op het adres Dorpsstraat 12. Je vindt er de Opstandingskerk op het adres Feithenhofweg 24 en de Gereformeerde Gemeente Nunspeet op het adres Brinkersweg 17. Daarnaast heb je nog de Christelijk Gereformeerde Kerk Nunspeet Ichtius. Deze vind je op het adres Driestweg 4, 8071 BT Nunspeet. Ook een vermelding waard is de Sionskerk, een hervormde kerk op het adres Treubstraat 101, 8072 WC in Nunspeet. Of je nu een huisje in het bos Nunspeet hebt gehuurd of een luxe watervilla op Familiehuis Nunspeet, je kunt op zondag zeker een kerk vinden om een kerkdienst bij te kunnen wonen.

bungalowspecials christelijke vakantieparken banner