Alles voor een christelijke vakantie.

Indien je op zoek bent naar een christelijke vakantie, moet je zeker eens naar het programma van Goed Idee Reizen kijken. Voorheen was Goed Idee Reizen een zelfstandige christelijke reisorganisatie. Tegenwoordig is het onderdeel van TUI. Als je een christelijke vakantie in Zwitserland, Portugal, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk of Griekenland wilt boeken, zit je bij Goed Idee Reizen goed. Ook voor een all inclusive christelijke vakantie, wandelvakantie, fietsvakantie of culturele groepsreis.

rcn christelijke vakantieparken banner

Met de bus reizen naar je vakantiebestemming

Indien je een christelijke vakantie wilt boeken, kan je dat bij Goed Idee Reizen doen met eigen vervoer, met het vliegtuig of met de bus. Het is goed om te weten dat Goed Idee Reizen een groot aantal verzorgde busreizen heeft. Ook in combinatie met een groepsrondreis.


Groepsrondreis boeken in kader christelijke vakantie

Je kunt bij Goed Idee Reizen zeker terecht voor een christelijke groepsrondreis. Wat dacht je van een Bijbelse groepsrondreis met bestemming Israël, Malta of Griekenland of groepsreis naar Spanje of Madeira? Je reis altijd met een groep gelijkgestemden.

christelijk wandelweekend


Excursies en reisleiding tijdens je christelijke vakantie

Indien je een groepsreis via Goed Idee Reizen boekt, is dat altijd inclusief reisleiding en de nodige excursies. Je zult je tijdens jouw christelijke groepsreis geen moment vervelen. Zekere niet als je een culturele groepsreis hebt geboekt.


Christelijke wandelvakantie boeken

Ook indien je van wandelen houdt, kan je dat combineren met een christelijke groepsvakantie. Boek bijvoorbeeld een 8 daagse wandel groepsreis met bestemming Tirol en ontdek hoe fijn wandelen met een groep gelijkgestemden in Oostenrijk is. Maar je kunt ook tijdens bijvoorbeeld een wandelvakantie Madeira of Groot Brittannië veel plezier hebben.

wandelen tijdens christelijke groepsreis


Fietsen tijdens je christelijke vakantie

Je kunt bij Goed Idee Reizen ook een christelijke vakantie boeken waarbij fietsen centraal staat. Boek bijvoorbeeld een 7 daagse fietsreis Zwarte Woud. Voor een actieve christelijke vakantie waarbij je samen en al fietsend de mooiste plekken ontdekt.

christelijke fietsvakantie

Een christelijke vakantie last minute boeken

Heb je op het laatste moment besloten om een christelijke vakantie te boeken? Boek dan een huisje op een christelijk vakantiepark. Zo een huisje op een vakantiepark met kerkdiensten en zondagsrust kan je meestal nog tot 1 á 2 dagen voor vertrek boeken. Je boekt zo een accommodatie op een last minute christelijk vakantiepark op basis van zelfvoorziening. Je kunt zo een huisje alleen huren of met vrienden of familie op vakantie gaan. Het is echter ook mogelijk een last minute groepsrondreis bij Goed Idee Reizen te boeken.


Een last minute groepsrondreis boeken

Met een groep een rondreis maken, heeft zo zijn voordelen. En dat is al helemaal het geval als je met “christelijke” gelijkgestemden zo een rondreis maakt, bijvoorbeeld een Bijbelse groepsreis. Er zijn bij Goed Idee Reizen regelmatig last minute groepsreizen beschikbaar. Die kan je kort voor vertrek nog boeken. Zo een christelijke last minute groepsreis is soms tot wel 30 % goedkoper. Er is echter geen garantie dat er een christelijke reis op last minute basis beschikbaar is. Deze reizen worden meestal aangeboden op basis van vol- of halfpension. Er zijn enkele all inclusive reizen beschikbaar.

nieuwe vrienden christelijke groepsreis

Voor welke groepen zijn christelijke groepsreizen aantrekkelijk?

De meeste deelnemers aan christelijke groepsreizen zijn alleenstaand en 50 plus. Ze zijn op zoek naar een compleet verzorgde groepsreis inclusief reisleiding en reisprogramma. Bij christelijke groepsreizen staat een goede sfeer op nummer 1. Je reist met gelijkgestemden en zult tijdens deze reizen bijvoorbeeld geen last hebben van groepen jongeren. De christelijke identiteit staat bij deze zorgeloze groepsrondreizen centraal. Cultuur, natuur en Bijbelse verhalen. Ze horen bij deze christelijke groepsreizen.


bungalowspecials christelijke vakantieparken banner