Christelijke vakanties

Christelijke vakanties, op reis met gelijkgestemden.

Wie op zoek is naar een actueel aanbod christelijke vakanties, doet dat meestal om tijdens de vakantie of groepsrondreis in het gezelschap te zijn van gelijkgestemden. Christelijke vakanties zijn vaak groepsreizen en groepsrondreizen. De meeste mensen gaan voor een “christelijke groepsreis”. Bijvoorbeeld georganiseerd door Goed Idee Reizen van TUI. Georganiseerde reizen van en voor christenen. Reizen waarbij cultuur, Bijbelse verhalen en geschiedenis vaak centraal staan. Zorgeloos en geheel verzorgd op reis gaan. Georganiseerd door een christelijke reisorganisatie.

rcn christelijke vakantieparken banner

Christelijke vakantie boeken bij Goed Idee Reizen.

Goed Idee Reizen, van TUI, heeft een aanbod van meer dan 20 christelijke groepsrondreizen.
Je kunt zo een christelijke groepsreis voor bijvoorbeeld 8 dagen boeken maar langer op reis gaan met een groep is ook mogelijk.
Deze christelijke groepsrondreizen worden vooral geboekt door 50 plussers. Het zijn geheel verzorgde groepsreizen waarbij je reist met gelijkgestemden en alles van A tot Z voor je verzorgd wordt. Met professionele en betrokken reisleiding.
Kies uit Bijbelse Reizen, Riviercruises, Busreizen of vliegreizen. Bestemmingen zijn onder andere Griekenland, Israël, Malta en Turkije.


Veel christelijke vakanties zijn groepsrondreizen

Je kunt via een christelijke reisorganisatie ook een verre groepsrondreis boeken. Meestal gaat het dan om christelijke groepsreizen binnen Europa maar er zijn ook mogelijkheden om groepsreizen voor christenen in Amerika, Azië of Afrika te boeken. Ook bij deze rondreizen staat cultuur en historie meestal centraal. Vaak gaat het bij deze bijzonder groepsreizen om Bijbelse reizen met bijvoorbeeld als bestemming Israël, Egypte of Jordanië.

TUI GoedIdee Reizen banner

wandelen tijdens christelijke groepsreis


Wandelen of fietsen tijdens jouw christelijke vakantie?

Christelijke vakanties kunnen ook actieve reizen zijn waarbij er bijvoorbeeld volop gewandeld wordt. Denk bijvoorbeeld aan een wandel groepsreis Duitsland, Griekenland, Spanje of Engeland. Er zijn ook christelijke vakanties waarbij fietsen centraal staat. Dat is soms mogelijk met een eigen fiets maar meestal met een huurfiets.

christelijke fietsvakantie

Een Bijbelse groepsreis boeken

Zoals gezegd, het programma Bijbelse reizen, is groot binnen het aanbod christelijke vakanties. Denk niet alleen aan bijvoorbeeld een Bijbelse reis met bestemming Israël maar ook naar Malta, Griekenland en Jordanië. Zo een Bijbelse reis wordt altijd begeleid door een ervaren gids van de Christelijke reisorganisatie of een Engels sprekende gids ter plaatse.


Christelijke vakanties inclusief excursies en reisleider

Christelijke groepsreizen worden in 9 van de 10 gevallen aangeboden met een dagprogramma of gedeeltelijk programma. De excursies zijn meestal inclusief de totaalprijs. Ook is in de prijs van de rondreis meestal een reisleider inbegrepen. Dat maakt zo een rondreis met een gelijkgestemde groep extra aantrekkelijk en interessant.

TUI GoedIdee Reizen banner

nieuwe vrienden christelijke groepsreis

Veel reizen voor alleenstaanden

Christelijke vakanties zijn meestal groepsreizen waaraan veel alleenstaanden deelnemen. Soms is er zelfs sprake van christelijke single groepsreizen. Dit type reizen zijn dan alleen bedoeld voor alleenstaanden. Lees hier wat de voordelen zijn van zo een single groepsreis. In de regel zijn dit busreizen maar er worden ook wel single groepsreizen voor christenen georganiseerd waarbij er gevlogen wordt. Je boekt zo een single groepsrondreis dan meestal inclusief vliegtickets, overnachting on een 3 of 4 sterren hotel en inclusief ontbijt en diner.


ontspannen in het gras christelijk vakantiepark

Christelijke vakantieparken.

Er zijn meer typen christelijke vakanties. Je kunt bijvoorbeeld, ook een huisje of bungalow op één van de christelijke vakantieparken in Nederland, Luxemburg of elders in Europa boeken. Ideaal in het kader van een christelijke vakantie met kinderen. Ook dan ben je in het aangename gezelschap van gelijkgestemden. Bij een christelijke vakantie gaat het niet alleen om vermaak en recreatie. Respect, cultuur en geloof staan bij christelijke vakanties centraal. Christelijke vakantieparken bieden veelal kerkdiensten op het park aan en huisjes zonder tv.

Zondagsrust op christelijke vakantieparken

Indien je kiest voor een vakantie met kinderen en verblijf op een christelijk vakantiepark dan kan je ervan uit gaan dat de zondagsrust door alle gasten gerespecteerd wordt. Daarnaast worden en in de zomervakantie vaak op zondag kerkdiensten georganiseerd. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de RCN vakantieparken. Deze christelijke vakantieparken met kerkdienst en zondagsrust vind je onder andere in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Je kunt bij zo een RCN vakantiepark dus ook een christelijke vakantie in Duitsland of Frankrijk boeken.

bungalowspecials christelijke vakantieparken banner