Zelhem Betteld, een christelijk vakantiepark in de Achterhoek.

Zelhem Betteld, is een christelijk vakantiepark met zondagsrust in de Achterhoek. Een christelijk park waarbij de mogelijkheid bestaat deel te nemen aan een bijbel studie. Met 22 hectare grond en 500 plaatsen, het grootste christelijke vakantiepark van Nederland.

Betteld Zelhem banner

Vakantiepark Zelhem Betteld waterplezier

Leukste christelijk vakantiepark van Gelderland?

Volgens velen is vakantiepark Zelhem Betteld ook het leukste Christelijke vakantiepark van Gelderland en de Achterhoek. Misschien vanwege het zwembad, de recreatieplas, de boekwinkel, de 7 congreszalen of het uitgebreide christelijke programma? Of omdat er in de schoolvakanties bijbel studies gegeven worden en dit christelijke park op een unieke plek in de natuur ligt? Feit is wel dat de zondagsrust bij dit grote Christelijk vakantiepark van Nederland vanzelfsprekend is en er een uitgebreid recreatie programma is

Vakantiepark Zelhem Betteld dienst

Welke accommodaties zijn er bij Zelhem Betteld te huur?

Je kunt een luxe safaritent, caravan of chalet op dit christelijke vakantiepark in de Achterhoek huren maar voor grote groepen zijn er ook diverse mogelijkheden. Er is bij Zelhem Betteld, een grote groepsaccommodatie te huur welke plaats biedt aan wel 100 tot bijna 150 personen. Deze grote groepsaccommodatie in Gelderland heeft 21 slaapkamers met eigen sanitair. Catering is mogelijk. Een ideale groepsaccommodatie als je als kerk of school bijvoorbeeld een accommodatie zoekt voor bijvoorbeeld een bijbel studie. Ook ideaal voor een conferentie met overnachting. Zelhem Betteld heeft tenslotte ook 7 congreszalen.


Chalet huren bij Zelhem Betteld

Wie een goedkope christelijke vakantie wil boeken, kan bij Zelhem Betteld een glamping tent of safaritent huren. Je kunt ook kiezen voor een chalet. Als je kiest voor een chalet dan heb je de mogelijkheid deze voor 4 tot en met 7 personen te huren. Daarnaast is het ook mogelijk een stacaravan op dit grootste christelijk vakantiepark van Nederland te huren. Een verblijf op een christelijk vakantiepark in Nederland hoeft niet duur te zijn.

Betteld Zelhem banner

Vakantiepark Zelhem Betteld zwembad

Vissen tijdens je vakantie

Zelhem Betteld is een christelijk vakantiepark Achterhoek met een vismogelijkheid. Je kunt vissen op karper, zeelt, voorn en zonnebaars. Vissen kan een rustige activiteit zijn. Het is op vele plekken in Nederland mogelijk een huisje aan het water met vissteiger te boeken. Ook als je bijvoorbeeld bij Familiehuis Nunspeet een huisje aan het water boekt, heb je de mogelijkheid voor een visvakantie. Familiehuis Nunspeet is een christelijk vakantiepark op de Veluwe.


Zelhem Betteld is ook een christelijke camping

Je kunt bij Zelhem Betteld ook een kampeerplaats huren. Kamperen op deze christelijke camping is genieten van avontuur en luxe. Vooral kinderen zijn dol op het kamperen en het spelen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Vakantiepark Zelhem Betteld camping

Betteld Zelhem banner