Vakantiepark Witterzomer, christelijk vakantiepark in Drenthe.

Hier, bij christelijk vakantiepark Witterzomer, kan je een vrijstaande bungalow of chalet huren voor 4 tot 9 personen. Ook is er een 16 of 20 persoons vakantiewoning voor een grote groep te huur. Dit is één van de leukste christelijke vakantieparken in Drenthe. Je kunt hier ook een 5 persoons safaritent huren.

rcn christelijke vakantieparken banner

Christelijk vakantiepark Drenthe met kerkdienst

Vakantiepark Witterzomer, is één van de Christelijke vakantieparken in Drenthe waarbij het vakantie seizoen Oeconomische kerkdiensten worden aangeboden. Dit christelijk vakantiepark Drenthe heeft een visvijver, indoorspeeltuin, buitenzwembad en zwemvijver met zandstrand.

Accommodaties 4 tot 20 personen

Op vakantiepark Witterzomer met tennismogelijkheid en sportveld kan je een 4, 5, 6, 8 of 9 persoons vrijstaande bungalow huren. Grote groepen reserveren een 20 of 16 persoons groepsaccommodatie. Een vakantiepark in Drenthe met Christelijke identiteit. Ideaal voor een vakantie met kinderen Drenthe. Ook zijn er 4 tot 7 persoons chalets te huur.

Vakantiepark Witterzomer tafeltennis op de camping

Alle accommodaties op christelijk vakantiepark Witterzomer zijn rookvrij

Ook vakantiepark Witterzomer gaat voor een rookvrije generatie. Of je nu een groot vakantiehuis, chalet, bungalow of groepsaccommodatie zoekt bij een christelijke reisorganisatie, in alle vakantieverblijven op vakantiepark Witterzomer mag niet gerookt worden. Voor een rookvrije én christelijke vakantie met kinderen in Drenthe.

Huisdieren beperkt toegestaan.

Vakantiepark Witterzomer presenteert zich zeker niet als een vakantiepark met hond Drenthe maar in een aantal huisjes en chalets zijn huisdieren wel toegestaan. Uiteraard moet de hond op dit christelijk vakantiepark aangelijnd zijn en bij de reservering van een huisje of bungalow met hond moet worden doorgegeven dat er huisdieren mee gaan. Alleen dan is het boeken van een vakantie met hond op dit vakantiepark Drenthe met kerkdienst mogelijk.

Vakantiepark Witterzomer speeltuin in het water

Christelijke camping Drenthe

Vakantiepark Witterzomer is tevens een christelijke camping. Je kunt er een kampeerplaats huren en er bijvoorbeeld met een tent, caravan of camper gaan staan. Het is één van die christelijke campings in Drenthe waar je een luxe kampeervakantie kunt boeken. Het is zelfs mogelijk om een kampeerplaats met eigen badkamer te huren of een luxe kampeerplek met maar liefst 10 Ampére stroom en kabel tv aansluiting. Zo kunnen de kinderen tijdens deze luxe kampeervakantie toch nog genieten van een film op Netflix of tv.

Gratis douchen en warm water gebruiken

Het is goed om te weten dat je bij deze christelijke camping als kampeergast gratis gebruik kun maken van de warme douches. Daarnaast kan je ook gratis warm water pakken voor bijvoorbeeld de afwas. Dat maakt kamperen op deze christelijke camping Drenthe nog aantrekkelijker.

Vakantiepark Witterzomer buitenzwembad

Luxe safaritent huren bij vakantiepark Witterzomer

Je kunt tijdens je kampeervakantie ook verblijven in een luxe safaritent voor 5 personen. Je hoeft dan geen eigen kampeermiddel mee te nemen en bij aankomst is deze luxe tent al kant en klaar voor je ingericht. Deze 5 persoons safaritenten zijn rook- en huisdiervrij. Het is dus niet mogelijk een kampeervakantie met hond te boeken en te verblijven in een safaritent. Overigens hebben alle safaritenten uitzicht op de speeltuin en bevinden zich in de douches in het sanitaire gebouw ook kinder-sanitair. Dat maakt kamperen met kinderen tot een nog groter feest.

Meer christelijke vakantieparken en campings in Drenthe

Indien vakantiepark Witterzomer onverhoopt volgeboekt is of indien je met je gezin een ander christelijke camping of park in Drenthe zoekt, kan je ook kijken van RCN te bieden heeft. Alle 9 vakantieparken van RCN in Nederland hebben namelijk een christelijke identiteit en op al deze parken is de zondagsrust in de voorwaarden geïntegreerd.

Als we het over een christelijk RCN vakantiepark in Drenthe hebben, bedoelen we RCN de Noordster. Dit is een christelijk vakantiepark van RCN in Dwingeloo. Eén van de leukste christelijke vakantieparken in Nederland. Ook al omdat het een christelijk park in Drenthe met indoorspeeltuin is. Een perfecte locatie voor een goedkope of luxe vakantie met kinderen in Drenthe.


bungalowspecials christelijke vakantieparken banner