Christelijk vakantiepark met hond

Bij deze christelijke vakantieparken zijn honden toegestaan.

Voor als je een weekend of vakantie met hond op een christelijk vakantiepark wilt boeken. Op de meeste christelijke vakantieparken zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Kleine of grote honden maakt meestal niets uit. Ook voor groepen huizen met hond beschikbaar.

rcn christelijke vakantieparken banner


Vind een christelijk vakantiepark met hond

Indien je een vakantiepark met hond en zondagsrust zoekt, kom je bij vakantiepark ketens zoals Center Parcs, Landal en EuroParcs niet terecht. Dat zijn vakantieparken waar op zondag meestal extra veel activiteiten zijn want in de meeste weekenden zitten deze parken vaak vol. Uitzondering is EuroParcs De Wije Werelt, een christelijke park Veluwe met hond en zondagsrust. Zie deze 6 persoons Natuur Lodge. Bij de traditionele parken komen veel gezinnen met kinderen, honden en schreeuwende en feestvierende jongeren. En niet iedereen zit daar op te wachten.


vakantie met hond aan een meer

Parken met zondagsrust en hond

Maar er zijn aardig wat parken met zondagsrust waar je ook voor een vakantie, weekend of midweek met de hond terecht kunt. De bekendste zijn natuurlijk de RCN vakantieparken en bijvoorbeeld Familiehuis Nunspeet. Maar je kunt zeker ook bij een christelijke camping honden meenemen. Kamperen met de hond is goedkoop, avontuurlijk en genieten in de vrije natuur. Of je nu gaat kamperen met eigen kampeermiddel of liever een volledig ingerichte mobile home huurt, je kunt alle kanten op.


Christelijk vakantiepark met hond of particulier vakantiehuis?

Het is ook mogelijk een particulier vakantiehuis met hond te huren. Dan heb je zo ie zo geen overlast van gasten van een vakantiepark en besluit je zelf hoe je de zondag doorbreng. In een aantal particuliere huizen met hond zijn 3 of 4 honden welkom en dat maakt de keuze van je type accommodatie wat makkelijker als je meer dan 2 huisdieren hebt.


mindervalide man met kleinkinderen en hond

Weekendje weg met de hond

Op de meeste christelijke parken Nederland kan je ook een weekendje met de hond boeken. Maar dat kan ook een lang weekend zijn en soms als last minute met hond te boeken. Met name op de Veluwe en in Overijssel vind je diverse parken met zondagsrust en hond. Sommige van die parken zijn vuurwerkvrij. Zie ook bungalowpark Hoge Hexel.


bungalowspecials christelijke vakantieparken banner