Fietsen tijdens je vakantie

Huisje op christelijk vakantiepark gehuurd? Ga fietsen.

Nagenoeg alle christelijke vakantieparken in Nederland liggen in of rond natuurgebieden met goede fietsmogelijkheden. Daarbij komt dat je bij bijvoorbeeld de RCN parken en Familiehuis Nunspeet op het park of in de omgeving fietsen kunt huren. Zo heb je alle ingrediënten voor een leuke fietsvakantie Nederland

rcn christelijke vakantieparken banner

Fietsen in Drenthe

In Drenthe vind je onder andere het christelijke RCN vakantiepark de Noordster. Dit is één van de mooiste RCN parken van Nederland. In de omgeving van dit park kan je heerlijk fietsen. Fietsen in Drenthe is absoluut geweldig. En hier vind je de mooiste fietsroutes Drenthe. Of je wilt fietsen in het Drents-Friese Wold of een hunebedroute doet. Tijdens je fietsvakantie Drenthe zal je volop kunnen genieten.

fietsen korte pauze

Fietsen op de Veluwe.

Op de Veluwe vind je diverse christelijke vakantieparken en campings. Hieronder Familiehuis Nunspeet. Het is dus niet zo moeilijk om een huisje of bungalow op een christelijk bungalowpark Veluwe te huren. Op de Veluwe vind je vele fietsverhuurbedrijven maar op de parken zelf zijn ook vaak fietsen en E-Bikes te huur. Ook vind je campings op de Veluwe met zondagsrust.

fietsen met familie op de Veluwe

Fietsen in Overijssel

In Overijssel heb je diverse christelijke vakantieparken waarvan bungalowpark Hoge Hexel misschien wel de bekendste is. Dit is één van de weinige christelijke parken in Nederland met binnenzwembad waarbij aangetekend moet worden dat het zwembad op zondag gesloten is in verband met de zondagsrust. Overigens het restaurant en bowlingcentrum van bungalowpark Hoge Hexel zijn op zondag om diezelfde reden ook dicht.

Meer mogelijkheden Overijssel

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor jefietsvakantie Overijssel een hotel te boeken maar voor zover ons bekend is, zijn er geen hotels met fietsarrangement in Overijssel te vinden specifiek voor christenen. Wel kan je ook kiezen voorvakantiepark Mölke, ook een christelijk park in Overijssel.


Fietsen in de natuur

Fietsen in Limburg

Wie een fietsvakantie Nederland wil boeken en in de heuvels wil boeken, komt wellicht uit in Zuid-Limburg. Fietsen in Limburg en dan met name Zuid-Limburg is geweldig. Voor zover wij weten, is er geen specifiek christelijk vakantiepark in Zuid-Limburg te vinden. Je kunt natuurlijk wel een huisje Limburg midden in de natuur huren. Kies bijvoorbeeld een particulier huisje Limburg.


bungalowspecials christelijke vakantieparken banner